Video: MBS Beauty Academy & Salon – Klanten Maart 2016

Flitsende start MBS Beauty Academy & Salon

We zijn een maandje onderweg en hebben even teruggekeken naar de eerste maand. Met trots kunnen we zeggen dat MBS Beauty Academy & Salon een flitsende start heeft gemaakt. In deze eerste maand hebben we tussendoor een aantal belangrijke zaken geregeld zoals, contacten met leveranciers, de bankzaken, adverteer afspraken gemaakt met bladen en kranten, lokale acties gepubliceerd en onze social media platform goed neergezet.
Maar het allerbelangrijkste zijn mijn klanten geweest. Klanten die zijn langs geweest voor allerlei behandelingen, arcyl nagels, gellac, diverse schoonheidsbehandelingen, manicure, pedicure en cursisten voor wimperextensions.
Klanten verlieten MBS met een tevreden gevoel en een nieuwe ervaring van MBS Beauty. Om jullie een impressie te geven van de behandelingen* en klanten die bij MBS zijn geweest in de eerste maand, hebben wij een leuke video in elkaar gezet.

Ik zou zeggen heel veel kijkplezier en tot gauw bij MBS Beauty Academy & Salon.

Groet Anushka

*vanwege privacy van onze klanten, zijn niet alle behandelingen opgenomen in deze video.

Geplaatst in Uncategorized.